Председателят на опозиционната британска лейбъристка партия призова обществеността да приеме

...
Председателят на опозиционната британска лейбъристка партия призова обществеността да приеме
Коментари Харесай

Твърденията на Меган Маркъл за расизъм в кралския двор стигнаха до британския парламент

Председателят на опозиционната английска лейбъристка партия прикани обществеността да одобри съществено думите на херцогинята на Съсекс, че представители на кралското семейство са били загрижени за цвета на кожата на нероденото й дете.
" Много е тъжно да се следи сходно нещо в фамилията. Темите за расизма и психическото положение, които Меган повдигна, са доста съществени. Това припомня, че прекалено много хора са изправени пред расизъм във Англия през 21 век. Това би трябвало да бъде взето доста съществено ", сподели той.
 Британски медии: Хари и Меган хвърлиха мощна бомба върху Бъкингамския замък Британски медии: Хари и Меган хвърлиха мощна бомба върху Бъкингамския замък
Взривното изявление на принц Хари и брачната половинка му Меган за Опра Уинфри отиде доста по-далеч от предстоящото и ще нанесе голяма щета на кра...
" Не можете да съдите никого по цвят на кожата или по душeвност. Това е по-дълбок въпрос, в сравнение с единствено на кралското семейство. В продължение на доста години не отделяхме задоволително внимание на този въпрос и отлагахме тази полемика за по-късно ", сподели водачът на лейбъристите.
На собствен ред представител на английския министър председател съобщи, че държавният глава не е гледал изявлението на принц Хари и Меган Маркъл по американската телевизионна компания CBS.
" Изявленията, направени в изявлението, са работа на Бъкингамския замък. Премиерът по-рано даде да се разбере, че расизмът няма място в обществото ", цитира организация Ройтерс изказванията на представителя на Джонсън.
Интервюто на принц Хари и Меган Маркъл с телевизионната водеща Опра Уинфри беше излъчено по CBS в неделя вечерта. По време на диалога херцогинята на Съсекс разкри, че е шокирана от " диалога за това какъв брой тъмна може да бъде кожата " на сина й Арчи, когато той се роди. Освен това тя акцентира, че по време на бременността й е била безусловно подготвена да стигне до самоубийство заради натиска, упражняван от някои представители на кралското семейство, както и от медиите и обществените мрежи. Според спомените на херцогинята тя „ просто не желала да живее повече “ и това „ била доста явна, същинска, плашеща и непрекъсната мисъл “. Маркъл се дефинира също като жертва на „ същинска акция за клюка “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР