Председателят на Общинския съвет във Варна Тодор Балабанов, ще насрочи

...
Председателят на Общинския съвет във Варна Тодор Балабанов, ще насрочи
Коментари Харесай

Свикват заседание на транспортната комисията в Община Варна заради таксиджиите

Председателят на Общинския съвет във Варна Тодор Балабанов, ще насрочи съвещание на транспортната комисия в морската столица през идната седмица, заяви самият той пред кореспондент на Moreto.net.

На него ще бъдат разисквани настояванията на таксиметровите водачи за нарастване на минималните цени за километър пробег.

" Това, което аз поех като ангажимент към тях и което е в границите на пълномощията ми, е да желая от комисията по превоз съвещание, на което да се преразгледат настояванията на водачите на жълти коли, взаимно с тях и с представителите на всички централи, с цел да се вземе някаква рационално и рационално решение ", съобщи Балабанов.

От своя страна ръководителят на варненския таксиметров профсъюз " Авто 94 " Димчо Иванов показа, че ще бъдат прекъснати митингите и че ще се одобряват поръчки.

На комисията ще бъде прегледано единствено настояването за минималните цени, защото за различния налог към този момент е късно. Ако обаче желанието на таксиджиите не се реализира, митинги още веднъж ще има. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР