Председателят на Общинския съвет Александър Държиков свика извънредна сесия днес

...
Председателят на Общинския съвет Александър Държиков свика извънредна сесия днес
Коментари Харесай

Насрочиха за следобед исканата от ГЕРБ извънредна сесия за Панаира

Председателят на Общинския съвет Александър Държиков свика изключителна сесия през днешния ден от 14:30 часа за ориста на Панаира. Заседанието е по самодейност на ГЕРБ, като с изключение на съветници от партията се е подписал и Константин Георгиев от „ Кауза Пловдив ”.
Прочетете още
Дневният ред на съвещанието е единствено от една точка, като няма планувано съответно проекторешение.  В предлагането е записано, че поради признатото решение на Общински съвет от 19 декември за упълномощаване на представителя на Община Пловдив в общото заседание на „ Пълдин Туринвест ”  да гласоподава по проекторешенията по тях, както и подхванатите дейности по правосъден ред за оборване на увеличението капитала, има потребност от нова сесия.

На нея е  належащо да бъдат разисквани и  подхванати следващи дейности от Общински съвет - Пловдив.  Искането е за разискване на проблема с  Международен панаир - Пловдив и взимане на съответните решения, без да бъдат конкретизирани те. 

Припомняме, че през вчерашния ден Община Пловдив внесе две тъжби против решенията на Общото заседание на акционерите на смесеното  сдружение.  Едното от тях е против увеличението на капитала с акциите от Община Варна.    В същото време Търговския указател отхвърля вписването на решенията от Общото заседание.

Очаквайте детайлности!

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР