Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев апелира вниманието

...
Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев апелира вниманието
Коментари Харесай

Иво Пазарджиев пред НСОРБ: Проблемът с трафика засяга най-много Русе

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев моли вниманието на министрите да се насочи към проблемите на трафика на тежкотоварните моторни транспортни средства (МПС). Това се случи по време на срещата с премиера на Република България акад. Николай Денков по време на Заключителната конференция за общински мандат 2019-2023 година, която Националното съдружие на общините (НСОРБ) организира в к.к. „ Пампорово “. На нея участва и заместник-кмета на Община Русе Енчо Енчев.

„ Проблемът с трафика визира най-вече Русе, само че това е и проблем с интернационален темперамент, който следва да бъде решен от българското и румънското държавно управление “ добави още Пазарджиев с вярата, че на утрешното взаимно съвещание с Общинския съвет на Гюргево, ще бъде направена поредна крачка в тази посока.

По време на форума се разиска и тематиката „ Бъдещето е общинско “, като фокусът на диалозите беше дълготрайният небосвод на страната и основните стратегически цели на локалните управляващи.

Официален посетител в първия ден на Заключителната конференция на общински мандат 2019 – 2023 беше президентът на Република България Румен Радев, пред който Пазарджиев и Енчев сложиха проблематичната за град Русе тематика с трафика в персонален диалог.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР