Председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов свиква заседания

...
Председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов свиква заседания
Коментари Харесай

Постоянните комисии на Общински съвет – Ловеч, ще заседават на 21 юни 

Председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов привиква съвещания на непрекъснатите комисии на 21 юни 2022 година, вторник, по график в заседателната зала на Община Ловеч. Основанието е член 56, алинея 1 от Правилника за организацията и активността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимоотношението с общинската администрация.

Комисията по обществена активност има четири точки, най-вече – 16 точки, има комисията по общинска благосъстоятелност и устройство на територията.

Сред по-важните точки са: Приемане на проект за работата на Общински съвет –Ловеч за второто шестмесечие на 2022 година. Определяне и упълномощаване на представител на Община Ловеч за гласоподаване в съвещание на Общото заседание на акционерите във „ ВиК ” АД, гр. Ловеч, планувано за 08.07.2022 година. Определяне групата на ДГ „ Снежанка ”, за предпазена част от ДГ „ Снежанка ”, с адрес: ж.к. „ Здравец “, № 22, град Ловеч. Определяне на ОУ „ Васил Левски ”, с. Малиново, за предпазено учебно заведение. План за деяние на Община Ловеч в осъществяване на регионалната тактика за приобщаване на българските жители от ромски генезис и други жители в уязвимо обществено състояние, живеещи в сходна на ромите обстановка 2021-2030 година

1.Постоянна комисия по бюджет, финанси и европроекти(БФЕ) с ръководител Ирина Митева, заседава на 21 юни от 10.00 часа.

2. Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и интернационално съдействие (ИСПТПМС) с ръководител Валентина Янкова, от 11.00 часа.

3. ПК по обучение, просвета, спорт, децата, младежта и Неправителствени организации (ОКСДМНПО) с ръководител Страцимир Петков, от 12.00 часа.

4. ПК по обществена активност, демографска политика и опазване на здравето (СДДПЗ) с ръководител Мария Съева, от 13.00 часа.

5. ПК по правно-нормативни въпроси, тъжби, надзор, публичен ред, сигурност на придвижването и спор на ползи (ПНВЖКОРБДКИ) с ръководител Детелина Сотирова, от 14.00 часа.

6. ПК по общинска благосъстоятелност, устройство на територията, комунални действия, екология, превоз и жилищна политика (ОСУТКДЕТЖП) с ръководител Георги Карамишев, от 15.00 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР