Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете отговори на нарастващите опасения,

...
Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете отговори на нарастващите опасения,
Коментари Харесай

Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете отговори на твърдението, че САЩ не са подготвени да се изправят срещу заплахата от Китай, казва, че НАТО е „по-силен“ от всякога

Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете отговори на възходящите опасения, че Китай съставлява сериозна опасност за сигурността на Съединени американски щати, като в същото време твърди, че НАТО е „ по-силен от всеки път “.

" Първото нещо, което бих им споделил, е, че би трябвало да се гордеят с армията си, в случай че сме подготвени за каквото ни изпречи ", ген. Чарлз К. Браун Джуниър сподели на Шанън Брийм от Fox News в " Fox News Sunday " на форума за национална защита на Ragan.

" В същото време желаеме да сме толкоз подготвени, че да нямаме спор, " — добави Браун. „ И знаете ли, защото сме тук, се споделя „ мир посредством мощ “. Нашата мощ, която демонстрираме като войска, ще донесе този мир. "

Браун отговори на анкета на института " Роналд Рейгън ", съгласно която 51% от американците виждат Китай като нацията, представляваща най-голямата опасност за Съединени американски щати, нагоре от 43% от американците, които са съобщили същото по това време предходната година.

Проучването също по този начин установ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР