Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян призова тръст "Синя

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян призова тръст "Синя
Коментари Харесай

Призоваха за спешно общо събрание в Левски

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян прикани концерн "Синя България ", като миноритарен притежател, да свика незабавно общо заседание, а не да се изпада в дребнотемия. Той съобщи това преди днешната основна среща на "Герена ".

„ Изглежда, че настоящите притежатели не са осведомени със обстановката, тъй като то избори към този момент имаше. Имаше човек, който излезе и пое отговорност. Това е живата легенда на клуба, който сподели, че е подготвен да поеме нещата в свои ръце. И оттова нататък се поведе този самобитен избор. Всички левскари се строихме зад Наско Сираков. Ние действително го издигнахме. Имаше всевъзможен тип поддръжка от левскарската общественост към господин Сираков. В този смисъл изборите са се провели. Може би господин Божков си показва балотажи, само че резултатът няма да е друг. Който взе участие в тази анкета влиза в цирка “.

„ Аз се обръщам към всички, които обичат клуба – продължавайте да дарявате и не влизайте в цирка, не ставайте заложници на тази игра. Нас ни няма, последователите ни няма и клуба го няма. Играта е друга. То е явно за всички “.

„ Левски в никакъв случай не е бил в такава обстановка. Не знам за какво това нещо минава през този клуб. В същото време ние разсъждаваме по въпроса би трябвало ли някой избран човек да подарява или да не подарява. Защото и тази тематика се завъртя през вчерашния ден след огромното подаяние, което беше получено в клуба. Спомнете си времето обратно. В продължение на години Левски се управляваше със заеми. Откакто Васил Божков и компаниите към него поеха Левски, клубът стартира да се ръководи с дарения. Всичките суми на Васил Божков и компаниите към него, които влизаха в клуба, бяха подписвани като дарения. Когато Васил Божков изпадна в обстановката, в която е, през януари месец и с отдръпна от финансирането на клуба, и тогава имаше потребност от средства, Левски продължи да се устоя и ръководи от дарения от всички последователи. Ние не можем да се слагаме в позиция кой да подарява и кой да не подарява. Защото, в случай че сме срещу един избран вид дарения, сме били за даренията на Божков. Тогава не излязохме да кажем, че сме срещу даренията на господин Божков “.

„ Аз считам, че би трябвало да отидем на незабавно общо заседание. „ Тръста “, като миноритарен притежател, би трябвало да свика незабавно заседание, нe да изпадаме в дребнотемия и да се вършим на съдници от страната на морала. Защото, в последна сметка, всички продължаваме да играем в цирка и да скачаме на въже. Не е това задачата. Целта е Левски да излезе от тази обстановка, в която се намира, колкото и да е мъчно. Общността да бъде здрава и хомогенна, тъй като това се реализира извънредно мъчно. В България – двама индивида, 200 отзиви. Целта е да не стопираме. Огромните вреди, които някои от нас търпят в личностен проект и големите вреди, които организациите на последователите търпят, с помощта на наши дейности или бездействия, аз настоявам, че е по-добре да се работи, в сравнение с да се бездейства. В последна сметка ние сме моралните спечелили, тъй като успяхме да стигнем до такава степен, че живата легенда на този клуб да излезе и да каже: „ Аз съм индивидът “. Левски имаше потребност от пободен вид водач и го откри в лицето на Сираков. И това е победа на последователите. Това е пътят към прекратяването на модела, за който се приказва дълго време. В последна сметка Сираков е един от нас “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР