Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изпрати поздравителен адрес до

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изпрати поздравителен адрес до
Коментари Харесай

Караянчева пожела на Турция бързо справяне с последствията от коронавируса

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изпрати приветствен адрес до ръководителя на Великото национално заседание на Република Турция Мустафа Шентоп във връзка отбелязването на 100-годишнината от основаването на Великото национално заседание и Деня на националния суверенитет и на детето.

В приветствието си Караянчева насочва най-сърдечни поздравления от името на Народното събрание и показва задоволство от развиването на двустранните българо-турски връзки, които се основават на добросъседство, взаимно почитание и равнопоставеност.

"Високото равнище на съдействие сред нашите две страни в този миг на рецесия е доказателство за това ", акцентира ръководителят на Народното събрание.

Без джамии през свещения месец Рамазан

"Вярвам, че ползотворната взаимна работа ще продължи и отсега нататък ", декларира още Цвета Караянчева.

"Бих желала да пожелая посредством Вас на целия турски народ бързо справяне с тестванията, подбудени от пандемията на COVID-19. Уверена съм, че с общи старания ще реализираме по-бързо превъзмогване на следствията, провокирани от актуалните провокации “, написа в приветствието си ръководителят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР