Председателят на Народното събрание Димитър Главчев отне думата на председателят

...
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев отне думата на председателят
Коментари Харесай

Отстраниха Корнелия Нинова от заседанието на парламента

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев лиши думата на ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова, до момента в който четеше декларация от парламентарната естрада и я в профил от съвещанието поради оскърбяване на Народното събрание и членовете на Министерския съвет.


Депутатите от левицата започнаха да тропат по банките и да скандират " Оставка ". Нинова отхвърли да напусне трибуната на Народно събрание, по тази причина Главчев даде 10 минути отмора и свика ексклузивен председателски съвет.

Главчев в профил и заместник-председателя на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Антон Кутев за две съвещания на Народното събрание след вълнения в залата.

Декларацията на " Българска социалистическа партия за България " беше по отношение на отхвърли на болшинството в Народното събрание да бъде изслушан министър-председателят Бойко Борисов за думите му, че в Народното събрание има хора, които се занимават с наркотрафик и купуват гласове от пандизчии.

" Вие оправдавате това изявление с четене на вестници ", обърна се тя към ГЕРБ и " Обединени патриоти ". " Моля да се замислите за какво поради този човек се подлагате на това угодничество, нямате ли достолепие на народни представители, които същият този човек е наричал безделници ", попита тя в декларацията си от трибуната.
 Българска социалистическа партия стартира подписка за оставката на Димитър Главчев Българска социалистическа партия стартира подписка за оставката на Димитър Главчев
Българска социалистическа партия реши да бойкотира днешното пленарно съвещание в символ на митинг против отстраняването на двама депутати от левицата от ръководителя на Народно събрание Димитър Г...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР