Председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Иван Френкев

...
Председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Иван Френкев
Коментари Харесай

Уволняват шефа на КЗП?

Председателят на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) Иван Френкев научил от медийни изявления, че той и различен член на ведомството - Велина Великова, са освободени от постовете си , заяви БНР.

По думите на Френкев двамата не са получили публично решение за уволнението си от Министерския съвет, в чиито пълномощия е назначението и освобождението на управлението на комисията.
 Шефът на КЗП се оплака от политически напън Обновена
Шефът на КЗП се оплака от политически напън

МИ отговори с информация за всеобщи уволнения в комисията

" Ако това в действителност е реалност, това е един безспорен казус в историята на отбраната на потребителите и бих споделил - едно скандално решение. Комисията е назначена от постоянно държавно управление с мандат от 5 години, дава отговор на условията, посочени в Закона за отбрана на потребителите, и нямат никакво съображение да бъдат прекъснати пълномощията, както на госпожа Великова, по този начин и моите ", разяснява той.

Припомняме, че преди към 2 седмици Френкев се оплака от политически напън, опит за изчегъртване и блокиране на работата на КЗП от страна на новото управление на Министерството на стопанската система и промишлеността.
 КЗП се оплака от опит за изчегъртване
КЗП се оплака от опит за изчегъртване

Иван Френкев увери, че няма всеобщи уволнения в Комисията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР