Председателят на Комисия Ред, феърплей и сигурност към БФС генерал

...
Председателят на Комисия Ред, феърплей и сигурност към БФС генерал
Коментари Харесай

Комисията по феърплей оставя без последствия изказванията на босовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец

Председателят на Комисия " Ред, феърплей и сигурност " към БФС военачалник Васил Василев разкри за какво тя няма да се самосезира след признанията и нападките, които си размениха притежателите на Левски, ЦСКА и Лудогорец Спас Русев, Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев.

" Дали ще се самосезира Комисията по феърплей поради изявленията на Гриша Ганчев, Спас Русев и Кирил Домусчиев през последните дни? Не. Това са огромни хора с упоритости, дали са доста за футбола и към момента даващи доста за играта. Какво разделят - не знам. Дали нарушават нещо? Не, тъй като те са хора отвън футбола - не са някакви длъжностни лица, а президенти. Могат да си кажат каквото пожелаят.

Ако има някаква конкретика, която те считат, че би трябвало да се проверява, най-лесно е: напишете, пратете и търсете какво става по случая. Цялото изявление на господин Ганчев визира доста въпроси. Той има право да си каже каквото желае индивидът, след това другият му дава отговор и по този начин. Нека да изясни по какъв начин тъкмо е предрешено шампионата.

Караманджуков бил разнасял торби с пари? Като счита по този начин, дано да напише съответно по кое време и къде Караманджуков е направил еди-какво си. После отиват, връзват го, закарват го и го проверяват. Просто отиваш и казваш: той, там, по този начин и толкова. Иначе и Караманджуков може да каже каквото си изиска ", съобщи Василев пред " Дарик ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР