Председателят на коалиция „БСП за България” Корнелия Нинова изпрати покани

...
Председателят на коалиция „БСП за България” Корнелия Нинова изпрати покани
Коментари Харесай

Корнелия Нинова покани на разговори ИТН, ДБ и ИБГНИ

Председателят на коалиция „ Българска социалистическа партия за България” Корнелия Нинова изпрати предложения за диалози с „ Изправи се БГ! Ние идваме!” на 29 август (неделя) от 14 часа, „ Демократична България” на 31 август (вторник) от 10 часа и на „ Има подобен народ” на 1 септември (сряда) от 11 часа за сформиране на държавно управление с третия мандат, предоставен на ПГ на коалиция „ Българска социалистическа партия за България”. Нинова предлага срещите да бъдат открити за медиите.
Веднага, откакто стана ясно, че от Българска социалистическа партия ще получат третия мандат, Нинова даде обещание столетницата да прояви най-много разсъдък и диалогичност към другите партии на митинга.
„ Ще подходим друго от носителя на първия мандат и няма да слагаме предварителни условия и избрани от нас кандидатури за министри и министър председател. Искаме да вземем това решение дружно, търсим консенсус. Всичко ще се случи обществено - пред народа, с цел да се знае какви договаряния водим с кого и за какво”, съобщи в четвъртък тя.
Днес водачът на столетницата изясни и по какъв начин ще подходи с „ Има подобен народ” и „ Демократична България”, които оповестиха, че няма да поддържат мандата на Българска социалистическа партия.
„ Ще ги убедим с това, което следва пред България. Ние сме пред два избора - да съставим постоянен кабинет или да отидем на нови избори. Имаме причини за какво би трябвало да има постоянен кабинет. Всички сътрудници са съгласни, че идват рецесии, на които би трябвало да отговорим съответно, рационално и умерено. Има всички налични условия за съгласие, в случай че имаме мисъл за страната и за хората”, съобщи Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР