Председателят на Камарата на депутатите на Гърция Николаос Вуцис ще

...
Председателят на Камарата на депутатите на Гърция Николаос Вуцис ще
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на депутатите на Гърция ще направи официално посещение в България

Председателят на Камарата на депутатите на Гърция Николаос Вуцис ще бъде на публично посещаване в България на 20 октомври, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Визитата е по покана на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила. Димитър Главчев ще посрещне гръцкия посетител на формалния вход на Народното събрание.

След разкриване на постоянното съвещание на Народното събрание ръководителят на Камарата на депутатите на Гърция ще произнесе слово. Непосредствено след изявлението ще стартира срещата на ръководителя на гръцкия парламент Николаос Вуцис с ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев.

След това ръководителите на двете законодателни институции ще създадат изказване за медиите.
После ръководителят на Камарата на депутатите на Гърция Николаос Вуцис ще постави венец пред паметника на Незнайния войник. След това гостът и ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев ще посетят храм-паметника "Свети Александър Невски ".

В програмата на формалното посещаване на ръководителя на гръцкия парламент са планувани срещи с президента на Република България Румен Радев и вицепремиера Томислав Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР