Председателят на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше освободен

...
Председателят на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше освободен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов с първи думи след като излезе от ареста: Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма

Председателят на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов беше освободен от ареста минути преди 20:30 ч довечера.

Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме с децата - влизат цивилни, униформени, поемни лица. Никакво обвиняване - нищо.

Пред постройката на ГДНП са се събрали членове и симпатизанти на ГЕРБ, които скандират " оставка " и възгласи против вътрешния министър Бойко Рашков.



По неофициална информация, преди този момент е бил извършен разпит на Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е разследван за изнудване на предприемача Васил Божков.

Той беше арестуван нощес и прекара нощта и деня в ареста на столичното 7 РПУ. Вътрешният министър Бойко Рашков отхвърли да разяснява задържането.

Прокуратурата опроверга първичното известие на Министерство на вътрешните работи, че следствието против Борисов, Горанов и Севдалина Арнаудова е поради европейски планове. От Софийската градска прокуратура оповестиха, че са получили документи от Главна дирекция " Националната полиция " и следствието е разпределено на прокурор Мария Нейчева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР