Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов подписа споразумения за партньорство с

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов подписа споразумения за партньорство с
Коментари Харесай

ГЕРБ подписа споразумение за партньорство с Обединени земеделци и Съюза на репресираните от комунизма Памет

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов подписа съглашения за партньорство с „ Обединени земеделци “ и Съюза на репресираните от комунизма „ Памет “. Документите бяха подписани и от ръководителите на „ Обединени земеделци “ – Петя Ставрева, и на Съюза на репресираните от комунизма „ Памет “ – Лиляна Друмева. Двете организации заявиха своята поддръжка към политиките на ГЕРБ и приканват всички свои членове и симпатизанти на поддържат партията на идните на 4 април парламентарни избори.

„ В лицето на обединението ГЕРБ-СДС ние виждаме мощен покровител на евроатлантическите полезности. Вярваме, че можете да завършите стартирала към този момент рационализация и икономическо развиване на България. Призоваваме нашите членове на 4 април да гласоподават рационално, тъй като тези избори са доста значими за бъдещето на страната “, съобщи ръководителят на „ Обединени земеделци “ – Петя Ставрева.

„ Да подкрепяме земеделието постоянно е бил един от най-важните ни задължения. Затова и сме се старали да правим заплащанията към стопаните предплатено, с цел да бъдат изцяло спокойни за поминъка си. Общото сред нашите партии е, че държим доста на евроатлантическата ориентировка на страната. Голям триумф в тази посока бе влизането в Банковия съюз и чакалнята на Еврозоната. За да приемем еврото обаче, има още доста работа да се свърши и никой различен не може да се оправи с тази задача – с изключение на нас “, разяснява ръководителят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов.

Лидерът на Съюза на репресираните от комунизма „ Памет “ Лиляна Друмева беше безапелационна след подписването на съглашението, че евроатлантическата ориентировка на България няма опция. „ Разчитаме на Вас да запазите точно тази посока на развиване “, означи Друмева.

„ Дължим на всички репресирани от комунизма българи и техните наследници да продължим да утвърждаваме демократичните полезности у нас “, подчера Борисов и посочи някои от най-важните триумфи през миналия 4-годишен управнически мандат. „ Диверсифицирахме газовите доставки, модернизирахме армията си, влязохме в чакалнята на Еврозоната, повишихме приходите и пенсиите, инвестирахме милиарди в образованието, върнахме над 50 000 деца в клас. Също по този начин организирахме най-успешното председателство на Съвета на Европейски Съюз. Лидерите на всички страни дойдоха в България, с цел да засвидетелстват уважението си към нас “, приключи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР