Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш.

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш.
Коментари Харесай

Борисов с нов горещ коментар за ситуацията: Тотална криза у нас, а Рашков ходи при на кмета жената

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в Губеш. Той излъчва онлайн във Facebook.

Припомняме, че към края на юли ураганeн вятър отнесe покриви на къщи в софийското село. Изпълнителната комисия на ГЕРБ отпусна от партийната дотация 100 000 лв., с цел да оказват помощ за справяне с вредите.

Кръстникът Румен Радев направи по този начин, че страната изпадна в безпорядък. Слави Трифонов и той приказва за безпорядък, уточни Борисов.

Той реагира и на изявление на служебния министър Кирил Петков, който сподели пред бТВ, че са спрели парите на Движение за права и свободи и ГЕРБ.

Нямаме ние никакви пари и нищо не сме получавали, съобщи той.

Ковид вълна, финансова рецесия, мигрантска вълна, икономическа рецесия, а Бойко Рашков върви при на кмета дамата, съобщи експремиерът.

Утре групирам изпълнителната комисия и ще решим, че нито ще поддържаме това държавно управление, нито ще участваме в каквото и да било, сподели той.

Сега по този начин се изпокараха, че и след избори отново не могат да създадат коалиция, счита Борисов. Няма по какъв начин да се направи след това държавно управление и Румен Радев е главният провинен за това. Как в този момент ще отиде Христо Иванов, като му споделиха, че е четвърти, че е толкоз дребен. Корнелия няма избор...а аз пристигнах да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме създали. Другата къща пък да я направи Румен Радев, само че той не се весва тука, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално..., разяснява Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР