Председателят на футболните съдии в Италия Никола Рицоли даде своя

...
Председателят на футболните съдии в Италия Никола Рицоли даде своя
Коментари Харесай

Шефът на съдиите в Италия коментира спорните ситуации в дербито

Председателят на футболните съдии в Италия Никола Рицоли даде своя коментар за противоречивите обстановки от мача сред Ювентус и Милан в събота. Гостите претендираха за две дузпи - за игра с ръка на Алекс Сандро и ритник на Марио Манджукич по отношение на Алесио Романьоли. И при двете обстановки основният съдия Микаел Фабри не отсъди нищо.

ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО СЪС САНДРО
Труден проблем. Футболистът на Ювентус може би не работи съзнателно, само че пък в това време може би се пробва да усили размера на тялото си. В разпоредбите ясно е записано, че опит за увеличение на размера на тялото бива санкциниран. Този епизод от срещата остава в “тъмната зона”. Тук би трябвало да се реши дали Сандро се пробва да сътвори спънка за прекосяването на кълбото. Играта с ръка е най-трудното нещо за решение и разбор.

Urgent from [@Corriere]: " The VAR referee Calvarez admitted that there was a penalty for #ACMilan against #Juventus after a touch by Alex #Sandro during the game, but Fabbri had another decision... "!
-Y pic.twitter.com/CnrOGOsXOm
— ACMilanSwiss (@AcMilanSwiss) April 8, 2019
ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО МАНДЖУКИЧ СРЕЩУ РОМАНЬОЛИ
Ако арбитърът беше решил действието на Манджукич като груба игра, то трябваше да го изгони. В случая няма приблизително състояние с жълт картон.

Mandzukic clearly kicks out at Romagnoli and of course absolutely nothing was given.

Mandzukic was already on a yellow card. pic.twitter.com/DtAEMA1oot
— TheMilanBible (@TheMilanBible) April 6, 2019 Серия А 31 кръг, събота 6 април  Ювентус 2:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР