Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Продължава разполагането на руски войски близо до украинската граница

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е съобщи, че разполагането на съветски военни наоколо до украинската граница продължава макар изказванията на Москва, че част от войските са се върнали в техните бази, написа БНР.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 414
" Досега не сме виждали никакви признаци на деескалация на място “, сподели тя, повтаряйки информациите на Съединените щати и на чиновници на НАТО.

" Нуждаем се от каузи, с цел да се доверим на думите, които чухме. Няма да свалим бдителността си, ще останем бдителни и единни. Ние сме в подготвеност. Надяваме се на най-хубавото, само че сме готови за най-лошото ", сподели още Фон дер Лайен.

" Дипломацията към момента не е споделила последната си дума. Това е добре. И към момента имаме вяра, че мирът ще спечелва ", добави тя.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 414  Лавров: Днес Русия ще изпрати отговор на предложенията на Съединени американски щати за сигурност Лавров: Днес Русия ще изпрати отговор на предложенията на Съединени американски щати за сигурност  Спътникови фотоси демонстрират придвижване на съветска военна техника към границата с Украйна Спътникови фотоси демонстрират придвижване на съветска военна техника към границата с Украйна  Украинската рецесия сближава Атина и София в енергийната сфера Украинската рецесия сближава Атина и София в енергийната сфера
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР