Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съжалява за избора си

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съжалява за избора си
Коментари Харесай

Юнкер се разкая за ругатните към евродепутатите

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съжалява за избора си на думи, съобщи през днешния ден негов представител във връзка вчерашния случай в Екологичен потенциал.

Юнкер през вчерашния ден назова евродепутатите "смешни " поради това, че едвам трийсетина от тях участваха в пленарната зала в Страсбург при разискването на работата на малтийското председателство на Съвета на Европейски Съюз. По този мотив Юнкер и ръководителят на Екологичен потенциал Антонио Таяни влязоха в невъобразим открит вербален конфликт.

Таяни и Юнкер са говорили по-късно и за тях тематиката е завършена, посочи през днешния ден представителят. Юнкер и Таяни работят прелестно, добави той. Председателят на Европейска комисия е другар на Екологичен потенциал, от време на време приятелите си споделят неуместни истини, приятелите са и за това, разяснява представителят.





По неговите думи главната паника на Юнкер е, че общностните институции би трябвало да се отнасят по един и същи метод и с еднообразно почитание към всички страни от Европейски Съюз. Жалко е, че при спор в подобен значим миг пленарната зала е релативно празна, разясни представителят. Юнкер би желал това да се промени и казусът да даде мотив за размисъл, добави още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР