Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер определи планираното излизане на

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер определи планираното излизане на
Коментари Харесай

Юнкер: Брекзит е кулминацията на една трагедия

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер дефинира плануваното излизане на Англия от Европейски Съюз като " кулминационната точка на континентална покруса ". Той съобщи това в изявление за немската радиостанция Deutschlandfunk, фрагменти от което са показани в петък и представени от TACC.

Според радиото Юнкер смята, че е невероятно да се рестартират договарянията за съглашение с Лондон. Той означи, че не е оптимист във връзка с различните разновидности за „ защитния механизъм “ - режимът, постановен в плана на контракт сред Кралството и Европейския съюз, който би трябвало краткотрайно да обезпечи Северна Ирландия да остане в митническия съюз на Европейски Съюз и в единния европейски пазар след Брекзит, в случай че след преходния интервал не бъде контрактувано комерсиално съглашение.

" Времето изтича ", предизвести Юнкер. Брекзит без договорка, сподели той, ще докара до безпорядък както във Англия, по този начин и на континента, и ще отнеме години, с цел да се решат проблемите. " Всеки, който обича страната си - и допускам, че към момента има патриоти във Англия, не би желал да ѝ пожелае такава орис ", уверен е ръководителят на Европейска комисия, съобщи организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР