Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно със заместник-председателя на ПГ

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно със заместник-председателя на ПГ
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Милион и половина български граждани заслужават да получат възмездие за своите страдания и потъпкани права

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дружно със заместник-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и Четин Казак - член на ЦОБ на партията, се срещнаха с основния контрольор в Инспектората към Висш съдебен съвет Теодора Точкова и члена на ИВСС Любка Кабзималска, оповестяват от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Срещата е била по самодейност на Движение за права и свободи, а мотивът - продължаващото към този момент 27 години и към момента неприключило дело против виновниците за така наречен възродителен развой, се показва в известието.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е сложил въпроса "защо българската правосъдна система повече от 27 години всъщност отхвърля да накаже виновниците за този ужасяващ и позорен развой ".

Карадайъ е бил безапелационен, че милион и половина български жители заслужават да получат отмъщение за своите премеждия и за потъпкването на съществени човешки права. От инспектората са изказали страдание "за по този начин създалата се обстановка, която може да се заключи като прегледен образец за отвод от правораздаване ", се показва в известието.

От името на институцията, която съставлява, Теодора Точкова е изразила подготвеност, в случай че бъде сезирана по надлежния ред, да предприеме всички нужни дейности, съгласно законовите си пълномощия, се показва още в прессъобщението от Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР