Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски решиха

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски решиха
Коментари Харесай

Пеевски и Карадайъ се снимаха с Нургюл Салимова, но отделно един от друг

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски взеха решение да се снимат с вицешампионката от Световната купа по шахмат Нургюл Салимова - само че вместо да я посрещнат дружно, направиха срещите с нея и фамилията ѝ в два разнообразни дни.

Пресцентърът на Движение за права и свободи популяризира фотоси от среща на Нургюл с Мустафа Карадайъ и още няколко души от висшето управление на партията, направени в. Сред тях са кметът на Кърджали Хасан Азис, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на Народното събрание Филиз Хюсменова и други

" Карадайъ съобщи на Нургюл Салимова специфичните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган. Лидерът на Движение за права и свободи пожела на Салимова доста здраве, триумфи и нови победи на идните съревнование, измежду които е Турнирът на претендентките следващата година ", се споделя в информацията, която отразява събитието с Мустафа Карадайъ.

В петък 21-годишната състезателка е била поканена на, този път в Партийния дом, където стартира новата сесия на Народното събрание.

Този път и компанията е друга - в кабинета на Пеевски са евродепутата Илхан Кючюк (който посрещна Нургюл Салимова още на границата при идването ѝ в България) и депутата Ертен Анисова.

Единственият човек, който участва както на срещата в централата на Движение за права и свободи, по този начин и в Народното събрание, е Небие Кабак - ръководител на Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта.

Пресцентърът на Движение за права и свободи афишира, че Пеевски поел " ангажимент в поддръжка на Нургюл Салимова по отношение на обезпечаването на бъдещата й подготовка за постигането на още по-високи спортни достижения ".

Още по време на Световната купа глобеният от Съединени американски щати по закона " Магнитски " народен представител реши да си прави PR на фона на огромния триумф на Нургюл Салимова, като през " 24 часа " разгласи, че отишъл в Баку, с цел да я поддържа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР