Председателят на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) Офелия

...
Председателят на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) Офелия
Коментари Харесай

Председателят на ДАЗД получи високо отличие от Академията за лидери

Председателят на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) Офелия Кънева получи високо отличие от Академията за водачи по време на конференция отдадена на детското здраве. Наградата се връчва на Кънева поради постигнатите резултати в издигане престижа на ДАЗД, борбата за по-добрия живот на децата у нас и забележителната работа в своята област.

" За мен е изключителна чест и церемониален миг да получа това отличие. Наградата идва в доста подобаващ миг персонално за мен. Почти се бях отказала да боря статуквото и да работя за организирането на по-добра реалност. Наистина се веселя да бъда отличена от младежи, борещи се против статуквото. Ако пред мен стои едно предизвикателство, то е всяко дете да живее отвън статуквото и да се трансформира в бизнес водач, да трансформира действителността ", уточни Кънева.

„ Много желая да видя нас, десетте институции, грижещи се за децата на България, дружно като десетте пръста на ръцете, единни и грижещи се за децата. За мен е изключителна чест да бъда наградена с това високо отличие ", добави Офелия Кънева.

Агенция КРОСС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР