Председателят на БСП Корнелия Нинова реши да даде скорост на

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова реши да даде скорост на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова смени коня с мотор преди изборите на 2 април

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова реши да даде " скорост " на акцията на социалистите за парламентарните избори на 2 април, като се появи на мотор за откриването на мотосезона в България.

" Пожелавам на приятелите, с които през годините сме били в клубовете и на всички мотористи здраве и бъдете деликатни. Нека няма потърпевши и жертви на пътя ", написа в профила ѝ във Фейсбук.

Нинова е разгласила фотоси, на които театралничи върху Kawasaki Ninja - отдалечен спомен за емблематичната поява на някогашния водач на партията Сергей Станишев от 2002 година на Бузлуджа с мотор и кожено яке с надпис: " Ако четете това, значи Елена е паднала от мотора ".

Самата Корнелия Нинова влиза не за първи път в предизборните летописи с сходни фотосесии.

Дни преди парламентарните избори през 2017 година тя се появи на кушия по случай Тодоровден в с. Мрамор, като яхна черен кон.



С или без фотосите ѝ - тогава Българска социалистическа партия към момента беше втора политическа мощ с над 955 000 гласа.

На последните избори през октомври 2022 година партията под водачеството на Нинова остана пета, като беше изпреварена и от " Възраждане ". Общият брой на получените гласове тогава стигна до малко под 233 000 гласа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР