Председателят на БСП Корнелия Нинова подписа споразумения с още три

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова подписа споразумения с още три
Коментари Харесай

Още три партии се присъединиха към голямата лява коалиция

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подписа съглашения с още три партии, които се причислиха към огромното ляво обединяване, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. 

Новите участници в обединението са " Съюз на отечеството " с ръководител Васил Точков, " Българска пролет " с ръководител Велизар Енчев и " Движение за обществен хуманизъм " с ръководител Александър Радославов. 

Представителите и на трите новоприсъединили се партии са изказали удовлетворението на техните членове за консолидацията вляво, стартирана от Българска социалистическа партия, се споделя в известието. Председателят на партия " Съюз на отечеството " Васил Точков е благодарил на Корнелия Нинова за инициирането на необятната лява коалиция и напъните й за обединяването на левите партии в България. 

Припомняме, че Българска социалистическа партия към този момент подписа споразумения с АБВ, " Движение 21 ", " Нормална страна ". Трите обединения са водени от знакови лица от предишното на Столетницата, напуснали я след конфликти с управлението ѝ – Румен Петков, Татяна Дончева и Георги Кадиев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР