Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен

...
Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен
Коментари Харесай

Стефка Костадинова поздрави националите по вдигане на тежести за успехите на Еврошампионата в София

Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати приветствен адрес до националите по повдигане на тежести след триумфите им на европейското състезание в София.

" Благодаря от сърце на състезатели, треньори, на хората от щаба в националния тим, на доброволците, както и на останалите, спомогнали за триумфите и за съвършеното осъществяване на надпреварите. Всички те доставиха на българите през последните дни прелестни мотиви за горделивост и национално самочувствие. Седемте медала в дуелите, четири от които златни, маркират отличното ни показване и са доста ослепителен знак за влиятелно показване и на Олимпийските игри в Париж 2024 след няколко месеца ", разяснява Костадинова.

" За трети път в последните 4 години България е европейски екипен първенец при мъжете, което потвърждава, че страната ни трайно се завръща в елита на този обичайно мощен наш спорт. Същевременно желая да ви поздравя за отличната организация на европейското състезание в " Арена София ", което мина на най-високо равнище и още веднъж ни донесе многочислени суперлативи като домакини. Продължавайте все по този начин, със същия дух, класа и неотстъпчивост. Желая доста здраве, мощ и нови победи, в това число на Олимпийските игри в Париж това лято ", се споделя още в приветствието на Стефка Костадинова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР