Председателят на Българската федерация по водна топка Николай Кръстев призова

...
Председателят на Българската федерация по водна топка Николай Кръстев призова
Коментари Харесай

Шефът на водната топка призова спортните фенове в Бургас да подкрепят националите

Председателят на Българската федерация по водна топка Николай Кръстев прикани ватерполната и спортна общност в Бургас да поддържа националния тим и да изпълни трибуните на басейн “Парк Арена ОЗК” за мача против Румъния от Европейското състезание U15.

“Уважаеми другари,

Имате сериозен шанс, че в града ви плувните спортове могат да се практикуват при прелестни условия. Това, съчетано с положителната организация и несъмнено положителните и авторитетни треньори, е в основата на хубавите резултати на клубовете от града по плуване и по водна топка.

Днес, а и до края на седмицата, в Бургас ще има мачове по водна топка, каквито не са виждани в България от 15 години. Класики като конфликтите сред Испания - Италия (13 ч), Черна гора – Хърватия (14,30) и най-много Унгария – Сърбия (19 ч) са фантазия за всеки един другар на водната топка.
 Затова персоналният ми зов към ръководителите, треньорите, помагачите, родителите, състезателите и всички към клубовете по водна топка в Бургас – „ Черноморец “, „ Нептун “ и „ Бургас “, е: Приятели, доведете децата и състезателите си на басейн „ Парк Арена ОЗК “! Най-малкото тъй като това, на което ги учите настойчиво, те ще го видят във допустимо най-хубаво осъществяване от състезатели от водещите школи на най-силните страни в света в обичания ни спорт. Това в действителност са уроци по водна топка онлайн. А сходни мачове са бижу на всяко огромно състезание.

Да не приказваме, че българският народен тим, в който има и няколко прелестни момчета от Бургас, заслужава надалеч по-сериозна поддръжка от това, което видяхме до момента. Утре, 26 юли, петък, от 11,30 часа е последният мач на националния тим на шампионата - против Румъния.

Вие имате привилегията това да се случва във вашия град. Не изпускайте шанса да запалите в допълнение вашите деца и състезатели с искрата на същинската огромна водна топка, каквато се играе тези дни в Бургас.

Мястото и часът на срещата са известни!”, написа Кръстев във “Фейсбук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР