Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев отговори

...
Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев отговори
Коментари Харесай

Аврамчев за Антъни Иванов: На крива ракета космосът ѝ пречи

Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев отговори на рецензиите, които плувецът Антъни Иванов насочи към централата в последните месеци.

Антъни Иванов бе осъден с две години отнемане от спортни права поради три неявявания на извънсъстезателни допинг инспекции в границите на една година, като на няколко пъти насочи тежки обвинявания в неприятно ръководство и даже загатна, че мощните резултати на Петър Мицин може  да се дължат на приложимост на неразрешени субстанции, което Аврамчев изрично отхвърли.

" Мицин е минал 20 допинг инспекции и всички са негативни. За да се ратифицира международния връх за юноши, първо би трябвало да излезе допинг тестът. Състезателите одобряват единствено витамини. Антъни прекали - приказва против съотборниците си, против някогашния си треньор Вакареев. На крива ракета космосът й пречи. Как беше - " наспах се, пристигнах, видях и приключих пети ", сподели Аврамчев във връзка изявления на Антъни Иванов.

Аврамчев е удовлетворен, че триумфите на Петър Мицин са запалили и останалите му съотборници да упражняват повече и да се стремят към неговите резултати.

  " Мицин възпламени останалите. Всички упражняват с огромно предпочитание, видяха, че може ", сподели той.

" Шестима състезатели са доста близо да покрият норматив " А " за Олимпиадата в Париж. Много сме щастливи и обнадеждени и и се надявам, че следващата година на олимпийските игри ще ви зарадваме още повече ", добави Аврамчев.

Той разяснява и застоят във формата на Йосиф Миладинов, който на Олимпиадата в Токио плува край на 100 метра бътерфлай, само че по-късно означи декаданс.

" Йосиф имаше застой, след Игрите в Токио не устоя на славата, отпусна се, тринираше по малко, боледува и от COVID-19, което оказа въздействие. Но имам вяра, че си е взел поука и ще бъде във форма за Олимпиадата в Париж ", сподели Аврамчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР