Предприятие за ядрена енергия, основано от Бил Гейтс, съобщи днес,

...
Предприятие за ядрена енергия, основано от Бил Гейтс, съобщи днес,
Коментари Харесай

Защо Бил Гейтс се захвана с ядрена енергетика след ваксините?

Предприятие за нуклеарна сила, учредено от Бил Гейтс, заяви през днешния ден, 27 август, че се надява да построи дребни усъвършенствани нуклеарни централи. Целта им е да могат да съхраняват електричество, с цел да добавят системите, които доставят сила, от източници като вятър и слънце. 
Усилията са част от проекта на филантропа и милиардер да оказват помощ в битката с изменението на климата. Те са ориентирани и към подкрепяне на комуналните услуги, с цел да се понижат излъчванията от газове, които могат да са виновни за стоплянето на планетата, прецизира изданието.
 Бил Гейтс: COVID-19 ще бъде спрян едвам след две години и половина Бил Гейтс: COVID-19 ще бъде спрян едвам след две години и половина
Пандемията от ковид ще бъде спряна едвам след две години и половина. Такова мнение изрази създателят на Microsoft Бил Гейтс в ин...
TerraPower LLC, която Gates основа преди 14 години, и нейният сътрудник GE Hitachi Nuclear Energy възнамеряват да комерсиализират станции, наречени Natrium в Съединените щати, през това десетилетие, разяснява президентът и изпълнителен шеф на TerraPower Крис Левеск.
За този план до неотдавна не беше съобщавано.
А повече за концепциите на Бил Гейтс и имунизациите, може да прочетете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР