Предприехме мерки и извадихме абсолютно всички патрули по главните пътища

...
Предприехме мерки и извадихме абсолютно всички патрули по главните пътища
Коментари Харесай

МВР с мерки по пътищата заради с гастарбайтерите от Западна Европа

Предприехме ограничения и извадихме безусловно всички патрули по основните пътища и автомагистрали. Прецизирани са проектите на чиновниците, изключително в дните петък, събота и неделя, когато по нашите пътища се движат гастарбайтери от Западна Европа.
Това разгласи основен комисар Димитър Мичев от Главна дирекция „ Пътна полиция “, съобщи кореспондент на БГНЕС.
На брифинг в Министерство на вътрешните работи бяха оповестени подхванатите ограничения по отношение на пътната сигурност и попречване на тежки транспортни произшествия през дейния летен сезон.
„ Всички камери за скорост работят. Нямаме развалени. В рамките на идващите дни, след дежурство, цялата информация се обработва “, разяснява още основен комисар Мичев.
На брифинга присъединяване взе и министърът на районното развиване и благоустройство Николай Нанков, който акцентира, че през летния сезон един от най-натоварените сектор в страната ще бъде транспортен кулоар номер 10, от „ Калотина “ към „ Капитан Андреево “. От тази седмица там се чака доста покачване на интензитета на трафика, с към 30%, а причина за това ще бъде напредването гастарбайтерите от Западна Европа към Турция.
„ Трафикът по автомагистрала „ Тракия “, освен в почивните дни, се чака да бъде натоварен. Всички водачи да карат със здрави нерви и с нараснало внимание “, прикани районният министър. Той посочи, че предстоящият натоварен трафик е станал причина и за анулация на всички ремонтни действия по автомагистралата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР