Предположенията, че организатори на състезания от Формула 1 ще въведат

...
Предположенията, че организатори на състезания от Формула 1 ще въведат
Коментари Харесай

Допускат фенове на Гран при на Бахрейн

Предположенията, че уредници на надпревари от Формула 1 ще вкарат условие за феновете на надпревари на писта по отношение на продължаващата пандемия от ковид към този момент са доказани най-малко за Бахрейн. От пистата Сахир оповестиха началото на продажба на билети за Гран при на страната, която би трябвало да се организира на 28 март. Надпреварата ще е първи кръг от международния шампионат на F1 за сезон 2021, откакто стартът в Австралия бе отсрочен за ноември.

„ Важно: билетите са предопределени единствено за имунизирани или възстановили се от COVID-19 хора “, оповестиха уредниците на конкуренцията.

„ Ако не визиите годна „ зелена значка “ при идване, няма да получите достъп до пистата “, се добавя в напътствията.

Под имунизирани се схваща хора, които са получили и втора доза от имунизацията повече от две седмици преди идване на трасето. За преболедувалите би трябвало датата на открита зараза да е също повече от две седмици преди спортни уикенд.

Първата стъпка в процеса за пазаруване на билет от уеб страницата на пистата е условие за удостоверение, че съответният човек има така наречен „ зелена значка “. Тя се получава през приложението BeAware, което се употребява в Бахрейн за надзор разпространяването на COVID-19. Приложението дава опция на идващите в страната да си насрочат час за PCR тест. Не е конкретизирано по какъв начин чужденци биха могли да закупят билети и да участват на конкуренцията.

Организаторите ще запазят също по този начин условията за носене на маски и съблюдаване на обществена отдалеченост.

BREAKING: Tickets on sale NOW for the 2021 Formula 1 Gulf Air! A chance to witness of F1 2021, from 26 to 28 March.
Important note: Tickets are only available to vaccinated or COVID-19 recovered individuals. Visit for more info.
— Bahrain Int. Circuit (@BAH_Int_Circuit) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР