Предполагам, че основната част от българската помощта, която беше гласувана

...
Предполагам, че основната част от българската помощта, която беше гласувана
Коментари Харесай

Проф. Тагарев: Българската помощ вече е в Украйна

" Предполагам, че главната част от българската помощта, която беше гласувана от Народното събрание, към този момент е в Украйна. Тя сигурно оказва помощ на Украйна ", сподели някогашният министър на защитата проф. Тодор Тагарев в студиото на бТВ.

„ Дали е задоволителна като размер? По-скоро не, мисля си, че нашите благоприятни условия са доста по-големи и би трябвало да чакаме още при започване на тази година нови траншове “, съобщи Тагарев.

„ Изстреляни са към 100 ирански дрона от съветска страна и украинците настояват, че са свалили всички. Цената на един е към 10 000 $, което е относително евтинo “, сподели той.

„ Вероятно ситуацията на терена не разрешава маневрени бойни дейности и двете страни се нападат с ракети и дронове или с далекобойна артилерия и ракетни системи за залпов огън “, е коментарът на Тагарев по отношение на използването на дронове в бойните дейности.

„ Тя се изтегли от Херсон, към този момент пази по-малка част. В дребна фронтова линия въпреки всичко дава доста жертви, само че и съумява да спре украинската контраатака. На 1 януари в Русия пък влиза в действие декрет, подписан от президента Владимир Путин, с който армията се усилва със 137 000 души. Така общо чиновниците в армията стават над 2 милиона “, сподели още специалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР