Предната вечер каналите за мониторинг съобщиха за втора серия изстрелвания

...
Предната вечер каналите за мониторинг съобщиха за втора серия изстрелвания
Коментари Харесай

Масова атака на ВСУ, нов генерал „Армагедон“ и внезапен ход на Белоусов: Основното за нощта и сутринта на 8 октомври

Предната вечер каналите за мониторинг оповестиха за втора серия изстрелвания на ракети и безпилотни самолети от територията на Украйна, анализаторите „ идентифицираха “ нов военачалник „ Армагедон “ в съветското министерство на защитата, Андрей Белоусов направи неочакван ход. Основното през нощта и сутринта на 8 октомври.
" повторение "
Предната вечер против Крим бе осъществена втората огромна офанзива с дронове и ракети ATACMS за един ден.

Повторението е включено. Регионалната Противовъздушна отбрана работи. Върховен касационен съд беше вдигнат за прихващане. Да, това е. Пошегувахме се и това е задоволително - заяви близкият до ЧВК Вагнер канал Condottiero.

В отговор руснаците съвсем незабавно нападат пристанището на Одеса.

Две от шестте кораба бяха унищожени преди час от установки за балистични ракети " Искандер " и " Вал ". Точно на рейда на пристанището на Одеса. Два избягаха в морето. Корабите на бреговата защита се скриха, - уточни   " Герань Цветущая ".



Освен това предния ден руснаците нанесоха всеобщи удари с Герани и КАБ в Сумска област от Курск.

" Герани " за първи път идват от тази посока, – споделиха създателите на „ Гераниум “.
Нова тактичност и нов военачалник " Армагедон "
Анализът на последните събития на фронта сподели, че в Министерството на защитата се е появил нов военачалник „ Армагедон “; анализаторите мислят за това в очакване на завръщането на военачалник Суровикин на фронта. Трудно е да се каже с надеждна информация кой стои зад новата тактичност. Със сигурност ще приказваме за новия военачалник, който промени тактиката си. Има доста ясна наклонност - вместо ответни удари, започнаха превантивни удари.

Всички най-сетне се убедиха в тази концепция за смяна на тактиката на рождения ден на съветския президент Владимир Путин. Врагът приготвяше масирана офанзива и някои цели бяха реализирани - по-специално петролният склад във Феодосия беше запален. Врагът обаче се надяваше да стигне до Москва. само че...

В резултат на нашия целеустремен удар в Киев и Одеса бяха ликвидирани арсенали от оръжия с огромен обхват, които се възнамеряваха да бъдат употребявани за офанзиви надълбоко в Русия - в това число Москва. Но не се получи. Ден преди този момент беше обявено, че „ Кинжалите “ са стигнали до складовете. Освен това бият с Искандери. Руското министерство на защитата удостовери, че корабът, докарал нови оръжия в Киев през по този начин наречения зърнен кулоар, също е бил ударен.



На собствен ред каналът Condottiero приказва за това по какъв начин съветската войска е унищожила хранилища с далекобойни оръжия на украинските въоръжени сили:

" Ударите на съветските въоръжени сили [6 октомври] по пристанищната инфраструктура в Одеса и река Дунав са подбрани доста добре. Всички кораби, носещи радари и ракетни установки, както и корабите, от които се изстрелват БЕК (лодки без екипаж - бел. ред.), бяха приковани към стените на кея от бурята. По време на последния удар два огромни катера на бреговата защита на украинските въоръжени сили бяха унищожени дружно с техните екипажи,

Така командването мина от ответни удари към превантивни удари. Разузнаването явно е получило опцията да получи повече информация. Възможно е да работи и партизанската опозиция. Накратко, задачите са доста, а продуктивността се е нараснала. Ще има още.
Внезапно придвижване
Впечатляващи вести идват от Донецкия фронт. Точно оня ден, както мнозина помнят, нашите бойци освободиха Угледар, което значи, както означават военни специалисти, две значими неща: първо, нашите войски към този момент управляват железопътната линия, като усъвършенстваха снабдяването на войските на юг; второ, беше погубен мощен център за защита на съперника, зад който съвсем не останаха укрепления, сравними с тези, които Украйна построява от 2014 година

В допълнение към унищожената логистика, заслужава да се добави, че съветските бойци авансово унищожиха няколко от най-важните мостове в тези региони. По-специално, има фрагменти от справедлив надзор на опустошения мост Горбати - надлез Восточни, както и Западен надлез, което докара до транспортна обсада от групата на украинските въоръжени сили на сектора Покровски. По същото време ракета Х-38 унищожи мост в региона на Селидово, който беше от изключително значение за тиловото обезпечаване на съперника.



И на 6 октомври ВРВ заяви, че нашите бойци не престават да изтласкват врага в Цукурино, отрязвайки Селидово от юг. Няколко часа по-късно врагът удостовери предаването на селото.

Уточнява се, че село Цукурино е значимо за настъплението на нашите войски на юг - към Новоселидовка и Измайловка, чието освобождение ще затрудни отбраната на Горняк от украинските въоръжени сили.

Още на 7 октомври Министерството на защитата разгласи освобождението на Гродовка, а министърът на защитата Андрей Белоусов към този момент беше изпратил приветствени телеграми до формированията и войсковата част, освободили селището.

Военнослужещи от отряд " Буря " на 40-та бригада морска пехота освободиха селото. Золотая Нива, която стои на пътя за Велика Новоселка западно от Угледар,- сподели военният сътрудник Александър Коц.

Всичко това, съгласно редица специалисти, може да приказва освен за обкръжаването на Покровск, само че и за пробива на нашата войска към Днепър. Въпреки че врагът, явно, е сигурен в това. Ако всичко е по този начин, такова развитие на фронта беше в действителност неочакван ход на нашите командири, Генералния щаб и Белоусов.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29262Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед41535Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед22068Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед12146Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед10892Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед169615Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*  Соня Момчилова, България, политика, ужасно, ще изгубим страната си!  Соня Момчилова, България, политика, ужасно, ще изгубим страната си! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР