Предложихме силен кабинет, заяви пред БТВ Екатерина Захариева. По думите

...
Предложихме силен кабинет, заяви пред БТВ Екатерина Захариева. По думите
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: ГЕРБ предложи силен кабинет

Предложихме мощен кабинет, съобщи пред БТВ Екатерина Захариева. По думите ѝ Делян Пеевски няма въздействие в ГЕРБ.

Тя се съмнява в желанието за сформиране на кабинет на ПП-ДБ и останалите партии. В момента всяка една от партиите се пробва да не излезе отговорна за новите избори, съгласно депутата. В момента всеки калкулира електоралните вреди, уверена е Захариева.

Тя недоумява по какъв начин без политическа поддръжка кабинет ще осъществя концепциите си. Дължахме на българските жители да представим кабинет, съобщи още Захариева. Тя съобщи, че всеки специалист би трябвало да има политически опит, с цел да може да осъществя концепциите, колкото и положителни да са те.

Захариева не схваща какво се влага в термина " механически кабинет ", като уточни служебното държавно управление като подобен кабинет.

За мен Движение за права и свободи е Движение за права и свободи, по този начин тя отговори на въпроса има ли разлика сред Движение за права и свободи със и без Делян Пеевски. Според нея политиците би трябвало да стартират да си приказват за политики. Тя чака още по-ниска изборна интензивност.

Въпреки разликите най-лесният сътрудник за ГЕРБ били ПП-ДБ. Избирателите на ГЕРБ не харесвали ПП-ДБ. Настроенията в партията са по-скоро да не се договаря с ПП-ДБ, обаче съобщи Захариева.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР