Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави

...
Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави
Коментари Харесай

Карлес Пуйол, Ванеса Лоренсо и едно предложение за брак

Предложенията за брак за нещо всекидневно, което не ни прави кой знае какво усещане. Да - сантиментални са. Да - забавни са. Особено, в случай че става въпрос за известни реализатори, артисти или спортисти.

Но несъмнено предлагането за брак на момиче към момче е нещо, на което си коства човек да обърне внимание. Най-вече когато зад това предложение стои Ванеса Лоренсо - половинката на футболиста Карлес Пуйо.

Може би към този момент се е изморила да чака, по тази причина и Ванеса избира екзотичните Галапагоски острови в Еквадор за решителната крачка. Моделът даже пада на колене и предлага на обичания си да се ожени за нея.

Всичко това разбираме от фотография на предлагането, която самият Пуйол качи в профила си в Instagram, като текстът под фрагмента гласи: " Казах да ".

Двамата за дружно от шест години и имат две дъщери, които са на 5 и 3 години. Запознават се на сляпа среща, проведена през 2012 година от лекаря на Пуйол, който е техен общ другар.

Очевидно е обич от пръв взор, тъй като единствено след месец двамата заживяват дружно. Вероятно към този момент са решили и да официализират съюза си, или по-скоро Ванеса е взела това решение, в случай че съдим от фотографията. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР