Предложението на Има такъв народ за министър-председател Пламен Николов отказа

...
Предложението на Има такъв народ за министър-председател Пламен Николов отказа
Коментари Харесай

Пламен Николов отказа да каже кога е получил покана да е премиер

Предложението на " ИТН " за министър-председател Пламен Николов отхвърли да отговори на въпроса по кое време е получил поканата за поста.

Припомняме, че през целия ден през днешния ден, 30 юли, източници от Народното събрание споделяха, че ще е юристът Петър Илиев . Неговото име се загатваше в последните дни, въпреки и импровизирано в коридорите на Народното събрание.
 Кой е Пламен Николов - претендентът на ИТН за министър председател Кой е Пламен Николов - претендентът на " ИТН " за министър председател
Предложеният за министър председател от партията на Слави Трифонов " ИТН " Пламен Николов е бизнесмен, който дава отговор за цялостното бизн...

" Имаме пет целта, с които би трябвало да се оправим ", съобщи Николов в първия си диалог с публицисти след приемането на мандата. Като цели той уточни Плана за възобновяване и резистентност, оправянето с Ковид рецесията, преизчисляване на пенсиите, смяна на изборната системата и правосъдната промяна. " Можаритарният избор остава на дневен ред ", сподели въпреки всичко Николов пред репортерите. 

" Пламен Николов ще показа своя кабинет в Народното събрание ", сподели от своя страна ръководителят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов и добави.

" Надяваме се да получим поддръжката за тези 5 целта в Народното събрание. Държим да получим поддръжката на " Демократична България " и " Изправи се! Ние идваме! ".

" Ако припознаят тези цели, ще поддържат. Ако този кабинет мине и стартира да извършва тези цели и в това време някоя от политическите сили, от която най-вече държим на поддръжка, не я получаваме в този миг, ще приемем, че е завършила и тогава тъй като властта не е за нас непременно, ще предоставим опцията някой различен да ръководи ", сподели още той.
 Обрат: Изненадващо лице взе мандата от името на ИТН (ВИДЕО) Обрат: Изненадващо лице взе мандата от името на " ИТН " (ВИДЕО)
Депутатът Пламен Николов е изненадващия претендент за министър председател на " ИТН ", който получи изследователски мандат за сформиране на прав...



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР