Предложение за актуализиране на глобите за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

...
Предложение за актуализиране на глобите за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци
Коментари Харесай

Съветниците в Петрич приеха предложение на кмета Д. Бръчков : Актуализираха глобите за изхвърляне на отпадъци на нерегламентирани места

Предложение за актуализиране на санкциите за нерегламентирано изхвърляне на боклуци, направено от кмета на Петрич Димитър Бръчков бе признато единомислещо на сесия на локалния общински съвет,провела се тазиседмица. Oбщинските съветници одобриха нова разпоредба за ръководство на отпадъците, в която са обновени санкциите за изхвърляне на боклуци на нерегламентирани места.

За физическите лица санкциите варират от 300 до 1000 лева, а за юридическите лица наказания са от 1400 до 4000 лева, за изхвърлянето на рискови боклуци от страна на компаниите минималната глоба е 10 000 лева, а оптималната – 50 000 лева.На сесията бе признато и измемение и допълнение в наредбата за паркиране,както и казусът със старите коли, които стоят от години по тротоарите и улиците и затрудняват придвижването.

Зам.кметът Минка Салагьорова заяви,че с обствениците на тези коли ще дължат еднократна такса за пренасяне от 30 лева и 10 лева за всеки ден престой на площадката”.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР