Предизвикателството да живеете на село с малки деца… Истина е,

...
Предизвикателството да живеете на село с малки деца… Истина е,
Коментари Харесай

Живот на село с малки деца

Предизвикателството да живеете на село с дребни деца…

Истина е, уважаеми читатели на naselo.net, че животът на село би дал доста по-ценно дество на дечицата Ви!

Спокойствие, естетика, природа, хубост! Вярно е, значимо е да намерите точното село, това, което Ви е на сърцето, значимо е също да е покрай обитаемо място, в което да можете да карате децата на детска градина, или пък на учебно заведение, само че е значимо и да „ ГРАБИТЕ “ от чаровете на селото.

А те не са по никакъв начин малко.

Например, спокойствието, тишината, чистотата са измежду едни от главните аргументи множеството фамилии да продават жилищата си и да се местят на село.

Дали има по-хубаво нещо от това да откъснете домат, или пък краставица, непосредствено от двора си? Здравословната храна, стига да не Ви мързи, е в изобилие…

Освен, че ще се храните здравословно, ще спестите и средства, защото натуралните артикули са с друга цена, от тези – които са с ГМО.

Миграцията от огромен град в малко село от време на време може да ви изиграе неприятна смешка, по тази причина деликатно обмислете тази стъпка, преди да я предприемете.

Има си и минуси!

Един от минусите е, че ще би трябвало и двамата родители да имат коли, което от своя страна усилва транспортните разноски от фамилния бюджет.

Трябва да отбележим, че емействата с деца, избягали от града, стават от ден на ден. Така е към огромните градове! Дали ще продължи тази наклонност, времето ще покаже …

Очакваме и Вашето мнение, под формата на коментар, защото Вие, читателите на уеб страницата, сте значимите!

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР