Предизборна брошура на торите, хвалеща растежа на икономиката, беше пусната

...
Предизборна брошура на торите, хвалеща растежа на икономиката, беше пусната
Коментари Харесай

Торите доставят листовка, хвалеща растежа на икономиката в деня на обявената рецесия

Предизборна листовка на торите, хвалеща растежа на стопанската система, беше пусната в пощенските кутии в същия ден, когато беше разкрито, че Англия е изпаднала в криза.

Агитационни листовки за министъра на правораздаването Алекс Чалк, в които се твърди, че стопанската система „ РАСТЕ “, са били раздадени на неговите гласоподаватели в Челтнъм макар формалните данни тази заран, съгласно които Брутният вътрешен продукт е понижен с 0,3% в края на 2023 година Министърът Тори има извънредно едва болшинство от 981 в своя изборен регион. Мегапроучване, забелязано от Mirror нощес, предвижда, че той е на път да бъде надвит от либералдемократите на общи избори.

Листовката, която отбелязва господин Chalk начело като „ локален народен представител “ вместо „ консервативна народен представител “, се хвали „ по какъв начин проектът на Риши Сунак укрепва нашата стопанска система “ и споделя, че има „ положителни вести за нашата стопанска система ". Той споделя на гласоподавателите да „ прегледат обстоятелствата: реализираме прогрес и укрепваме нашата стопанска система “, с бликащ абзац, който гласи: „ Икономиката РАСТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР