Предишният президент на САЩ и кандидат за президент на Републиканската

...
Предишният президент на САЩ и кандидат за президент на Републиканската
Коментари Харесай

Тръмп предупреди: Случващото се с Изрел може да завърши със световна война

Предишният президент на Съединени американски щати и претендент за президент на Републиканската партия за тазгодишните избори Доналд Тръмп планува, че " това, което се случва с Израел, може да приключи със международна война ", съобщи The Jerusalem Post .

На конференция в Палм Бийч, Флорида, предходният президент Доналд Тръмп е изказал съмнение, че войната на Израел против ХАМАС в Ивицата Газа може да ескалира в международна война, след което е траял да подлага на критика президента на Съединени американски щати Джо Байдън, като е декларирал, че " той не знае какво прави ".

Говорейки за Байдън, Тръмп е добавил: " Имаме президент, който не може да събере две фрази, имаме президент, който не може да откри стълбите от сцената. Имаме президент, който не знае какво по дяволите прави. И може да се окажем в международна война ", е отбелязал още веднъж той.

" Имаме малко по-малко от седем месеца до президентските избори на 5 ноември, само че това е цяла безкрайност, когато хората са некомпетентни ", е декларирал Тръмп.

Израелската медия напомня, че Тръмп направи сходни изявления и за войната в Украйна, написа " Фокус ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР