Предимно слънчево ще бъде времето днес. Ще духа слаб до

...
Предимно слънчево ще бъде времето днес. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Предимно слънчево ще бъде времето днес

Предимно слънчево ще бъде времето през днешния ден. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще останат високи и оптималните ще бъдат най-вече сред 14 и 19 градуса, в София - към 14 градуса, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието

ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 13 и 17 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините

ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 13 градуса, на 2000 м - към 7 градуса.

През нощта против сряда

вятърът от северозапад ще се усили, ще бъде сдържан, в Дунавската низина краткотрайно до силен; ще има и краткотрайни нараствания на облачността. В сряда ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне, дневните температури ще се намалят с 3-4 градуса.

В четвъртък

вятърът ще се ориентира от югозапад, в множеството региони слаб, в Източна България след обяд до сдържан. Ще доминира слънчево време, само че сутринта тук-там в равнинната част от страната ще има мъгли или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат от минус 2 - минус 3 градуса до 3-4 градуса, а оптималните - в множеството места сред 10 и 15 градуса.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР