Преди време пластичният хирург Джулиан де Силва направи проучване, за

...
Преди време пластичният хирург Джулиан де Силва направи проучване, за
Коментари Харесай

Робърт Патисън, Хенри Кавил, Брадли Купър, Джулиан де Силва и кой според науката има перфектното лице

Преди време пластичният хирург Джулиан де Силва направи изследване, с цел да откри съвършеното женско лице. Той пресметна пропорциите на лицата на няколко звезди, употребявайки формулата на " Златното сечение ".

За да открие " самото съвършенство ", Де Силва мери устните, носа, брадичката, челото и челюстта на стотици известни персони. Тогава пластичният хирург стигна а до заключението, че Бела Хадид е най-близо до идеалното съответствие с 94.35%. След като към този момент знаем кои са дамите с най-перфектни лица, някак естествено, идва ред и на господата, пишат от Daily Mail.

Пак съгласно Де Силва чертите на Робърт Патисън - очи, вежди, нос, устни, брадичка, челюст и форма на лицето се приближават най-вече до мярката за физическото съвършенство с 92.15 %. Единствено устните му са малко тънки.

Да забележим кои са останалите девет господа в класацията за най-перфектното лице съгласно науката, направена въз основата на най-нови способи за компютърно картографиране.

На второ място е Хенри Кавил с 91.64%, посредством основно на челото.

Трети е Брадли Купър с 91.08% и то най-много, поради разположението на очите, устните и брадичката.

Колкото и изненадващо да е, Брад Пит е чак на четвърто място с 90.51%, с помощта на разположението на очите си, за сметка на носа му обаче.

Петата позиция заема Джордж Клуни с 89.91%.

Шести е Хю Джакман с 89.64%, най-много поради разположението на носа, което обаче не може да компенсира несъвършенството при дистанцията сред устните и очите.

Седмото място е за Дейвид Бекъм с 88.96%.

Заради своите 88.01% Идрис Елба се подрежда на осма позиция в класацията, което дължи най-много на очите си.

Девети е Кание Уест с 87.94 %.

Последен в челната десятка е Райън Гослинг с 87.4%. Той попада в тази селекция най-много поради съвършения си нос. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР