Преди време италианските медии бяха искрено възмутени от факта, че

...
Преди време италианските медии бяха искрено възмутени от факта, че
Коментари Харесай

Нещата са сериозни: Джан Яман най-после се похвали с връзката си със знойната италианка

Преди време италианските медии бяха откровено възмутени от обстоятелството, че турският артист Джан Яман си е " хванал " за половинка Дилета Леота - телевезионна водеща. Тогава те писаха, че връзката им била умен PR ход от страна на Яман, с който желае да вдигне известността си на Апенините в името на бъдещи планове. 

Само че италианските таблоиди пропуснаха едно - може би не става въпрос за PR ход, а за същински човешки усеща. Всъщност става въпрос за същинска връзка сред две известни персони. 

Виж още: Какво се случва с Елена и Пламен година след " Един за различен "? Двойката с предизвикателство

След като връзката на Джан Яман и Дилета Леота обиколи страниците на всички начин на живот издания в Италия, тя най-сетне бе " официализирана " и в Instagram - артистът разгласява първата им обща фотография в обществените мрежи:

" Опасна двойка ", написа на италиански под фрагмента той. От него излиза наяве, че Джан и Дилета имат общо занимание - стрелбата, а от провалите по задачата се вижда, че не са извънредно положителни в нея. 

Виж още: Това Крисия ли е? Тийн певицата сподели забележителни форми

Всъщност всичко сред двамата почнало, когато Джан Яман отишъл в Италия, с цел да снима реклама. Кога тъкмо са се срещнали, не излиза наяве, само че локална медия писа, че двамата са били в един и същи хотел в продължение на най-малко 5 дни. По-късно папараци снимаха италианката на балкона на хотелската ѝ стая, като тя бе облечена в палтото на Джан Яман.

Виж още: Йозджан Дениз с дело против някогашната си: Хранила детето им с чипс и дъвки, боядисала му косата в жълто

В Италия Джан Яман ще снима и сериал. Става въпрос за италианска продукция, чието име не се загатва към този момент. Ясно е, че ще за историята на Сандокан и точно Джан Яман ще изиграе ролята на героя. Продукцията се чака да бъде на екран още в края на тази година. 

Изображение: https://www.instagram.com/canyaman/
https://www.instagram.com/canyaman/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР