Преди време Доналд Тръмп заяви, че Ковид19 е податлив на

...
Преди време Доналд Тръмп заяви, че Ковид19 е податлив на
Коментари Харесай

Кой и защо уби основен производител на лекарства за Ковид19 ?

Преди време Доналд Тръмп съобщи, че Ковид19 е предразположен на лекарството хидроксихлорохин. До 2017 година най-големият производител на хидроксихлорохин е компанията на Бари Шърман, който съгласно всички другари и родственици е погубен и то професионално.Милиардерът и брачната половинка му Хани Шърман били открити обесени в дома им. Телата са открити от брокери, посетили имението на двойката през 2017 г.Полицията декларира, че е допустимо убийствата са могли да бъдат планувани, претекстът може да бъде обир, само че нищо не изчезнало от имението.Аутопсията не сподели нищо, по тази причина управляващите трябвало да приключат случая със умозаключение, самоубийство.Две години по-късно в света се появи Ковид19, лекарството за лекуването на което се създава в огромни количества от компанията Бари Шърман.
След абсурда и неуместни въпроси от някой публицисти, следствието продължи,като бяха включени и частни детективи.Делото и документите по случая бяха на ново отворени Заедно те съумяха да намерят следи по китките на Бари и брачната половинка му,които необичайно били убегнали на проверяващите преди две години.Най-вероятно те били вързани със свински опашки и по-късно окачени на колани.

 Image 6617754 126 - Кой и за какво умъртви главен производител на медикаменти за Ковид19?
Според специалисти убийството, в случай че има такова, е осъществено доста професионално.От цялата история излиза наяве, че някой преди две години се е подготвял за епидемията Ковид19. Плановете били или всеобщо заразяване на хора, или отърване от съперници. Първият вид е по-вероятен – биотероризмът.Източник Xzona.biz
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР