Преди време бях чела някакво американско изследване, че нито едно

...
Преди време бях чела някакво американско изследване, че нито едно
Коментари Харесай

Ирини Зикидис посочва какво правят либералните НПО-та

" Преди време бях чела някакво американско проучване, че нито едно демократично Неправителствени организации не е било закрито след реализиране на задачите, за които е било основано, а незабавно е получавало ново финансиране, с цел да стартира още по-агресивна битка за нови привилегии.
Помня идеите на доста западни НПО-та, които бяха безусловно обективни първоначално си, и които съм подкрепяла през годините - в частност за свободната полова ориентировка на хората. За мен постоянно е било малоумно да се интересуваш, камо ли да коментираш и осъждаш нечии интимни желания ", в обществената мрежа Facebook.
 Евродепутатите оповестиха Европейски Съюз за зона за независимост за хомосексуалните хора, в това число и в България Евродепутатите оповестиха Европейски Съюз за зона за независимост за хомосексуалните хора, в това число и в България
ЛГБТИК лица ". Резолюцията бе подкрепена от 492 евродепутати, измежду които и множеството български пратеници в Брюксел, а бе отхвърлена от 14...
" Принципът ми постоянно е бил “Ако е непринудено и сред пълнолетни, значи е ок ”. Някои от най-близките ми другари са гей, и те добре познават любовта и поддръжка, които давам. Излишно е да загатвам, че те не са от тези, които се борят за правата си с шарени пера, забучени в задника. Вероятно тъй като знаят какво е жанр и класа.
Днес чета в западната преса за някакъв юноша, който отказал връзка с транс жена, откакто схванал, че е родена като мъж, претърпял интервенция. Хванах се за главата. Всички демократични НПО-та сега заливат с мръсотия въпросния юноша, неговите симпатизанти и понятието, с което те са решили да се отбелязват - “super straight ”.
Оказва се, че в случай че си мъж и не желаеш връзка с някогашен мъж (а в случай че си жена - с някогашна жена), значи си “транс фоб ” и забележете - “неонацист ”. Дожаля ми за тези плоски мозъци, тъй като незабавно се сетих за госпожа Тодорова, която беше нарекла “неонацисти ” и “жалки неудачници в секса ” хората, излезли на митинг в Германия след ислямистките терористични офанзиви. Същата интелектуална мизерия.
Дано съм неприятен оракул, но на тези идващото финансиране ще е за разстрел на всички хетеросексуални. "
 Ирини Зикидис: Училище в Ню Йорк не разрешава думи и изрази като майка и татко Ирини Зикидис: Училище в Ню Йорк не разрешава думи и изрази като " майка " и " татко "
" Проблемът на днешното ляво не е единствено, че е извънредно нездравословно, а и че е обидно неуместно, част 2: Училище в Ню Йорк не разрешава думи и и...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР