Преди успеха работи като чистачка, продавачка, сервитьорка, барманкаПровокативна, агресивна, пламенна.

...
Преди успеха работи като чистачка, продавачка, сервитьорка, барманкаПровокативна, агресивна, пламенна.
Коментари Харесай

Vera Russo – първата българка МС и house вокал

Преди триумфа работи като чистачка, продавачка, сервитьорка, барманка


Провокативна, нападателна, пламенна. Така може да бъде показана надарената Vera Russo. Освен певица, тя е и водеща, танцьорка и подражател. Музикалната дива е първата жена, която сполучливо работи като MC и house вокал в България. Едни от най-хубавите клубове и диджеи в страната я дефинират като занаятчия в този род. Участвала е в риалити формати, като “Music Idol “ и “Гласът на България ”.
 20-1  20-2  20-3  20-4
“Изявява се в най-посещаваните клубове у нас, като тази и предходната година беше част от звездите, които откриха с грандиозно празненство летния сезон в Слънчев бряг. Едно от най-известните й части с DJ Pacho “Undressed ” покори международните хаус фестивали с истинския си темп и забавни вокали ”, споделят нейни сътрудници в шоубизнеса.

Последната ария, с която певицата стана още по-популярна, носи заглавието “Някога преди ”.Текстът и музиката са на починалия Николай Николов от група Ni.co, който почина в автомобилна злополука. Аранжиментът е на Павел Дюлгерски, който също е бил в колата по време на съдбовния случай.

“По тази причина взех решение да посветя целия план на двамата. Подготвям ремикс към парчето “Някога преди ”, който ще излезе през септември ”, показа изпълнителката.

“Работя по общ план с известни диджеи от прилежащи страни. С DJ Сава от Румъния направихме сполучливо турне по българското Черноморие това лято. Имах участия и с съветския саксофонист Михаил Морозов-Синтетикссакс. Предстои да излезе в края на лятото видео от изявите в клубовете, в които сме били ”, показа креативните си задължения Vera Russo.

Добиващата все по-голяма известност изпълнителка не крие, че като дребна е била диво и щастливо дете. Правила каквото си желае, защото имала цялостната независимост от нейните родители.

“Не ме лимитираха и го правя оценка. Не мога да кажа, че е нямало никакъв надзор от тяхна страна, само че повече беше свободата ”, спомня си гласовитата хубавица.

Израснала в семейство без огромни благоприятни условия, тя стартира работа още на напълно нежна възраст. Работила като чистачка, продавачка, сервитьорка, барманка и танцьорка. Убедена е, че това й помогнало да се построи като човек, който разчита най-вече на себе си. В персонален проект, Vera е доста затворена.

Най-довереният й човек е нейната сестра, с която са неразделни.

“Често наподобявам самоуверена, надъханата, даже и надута, само че не е така… това е от терзание, както и от обстоятелството, че не позволявам хората до себе си ”, разкрива певицата.

От дребна мечтаела и вярвала, че един ден ще се занимава с танци и пеене. В тийнеджърска възраст почнала да провежда представления, на които идвали комшии и родители. Имала десетки изяви, както в учебни концерти, по този начин и във певчески състезания, само че мечатата й да стъпи на огромната сцена изглеждала недостижима. За да се устоя, Vera се принудила да стане танцьорка.

Една вечер, в един от клубовете, в който танцувала, се срещнала с създателя на пиар и продуцентска компания “Plovdiwood Entertainment ” Стелиан Димитров. По това време той се изявявал в същия клуб с групировката си от имитатори “Faked Stars ”. Продуцентът й споделил да се включи в едно от шоутата им, като Russo трябвало да изимитира Лейди Гага. Певицата толкоз добре се справила, че той й предложил да стане част от екипа му. Освен това, Стелиан я включва и в другата му шоу групировка, която е напълно от русокоски и й измисля псевдонима Vera Russo. Заради уговорките си в двете обединения, певицата зарязва танците и се отдава напълно на новото си занятие. Успехите не закъсняват. Започват гостувания в едни от най-хубавите хотели, клубове и заведения за хранене в България.

Сферата, в която Vera Russo се хвърля е хаус вокалите. Така става първата, жена която се изявява в този род.

“Въпреки, че ми харесваше да съм подражател и към момента го върша на някои мероприятия, желаех да се разпростра повече, и да покажа коя съм аз. Не устоях да съм “някой различен ” или да съм част от “нещо ”. Имах потребност да съм центъра на вниманието ”, признава Vera Russo.

Паралелно с покоряването на house и commercial музиката, изпълнителката приключва “Музикална педагогика ” в Пловдивския Университет, а по-късно и магистратура “Изкуство в туризма ” в АМТИИ. За няколко години даровитата чародейка реализира извънреден триумф. Прави дуети и общи участия с едни от най-хубавите диджеи, както в България, по този начин и на Балканския полуостров. Сред тях са Pacho B, DJ Dimo??BG, David Penn, Cassimm, Filatov & Karas, Crazibiza, Pele & Shawnecy, Samuele Sartini, Consul Trainin, Liva K, Mahmut Orhan, DJ Sava и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР