Преди три месеца ви разказахме как инфлуенсърка е заплашвана и

...
Преди три месеца ви разказахме как инфлуенсърка е заплашвана и
Коментари Харесай

Искам детето ти да умре! Продължават заплахите към родна инфлуенсърка

Преди три месеца ви разказахме по какъв начин инфлуенсърка е заплашвана и унизена непрекъснато от жена, освидетелствана с психологично заболяване. „ Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани " - това беше една от заканите, които Ясмин Кирилова получи. Тогава и от прокуратурата се ангажираха да подхващат дейности.

„ Не съм серпантина да получавам закани. Дори след репортажа нещата станаха в пъти по-зле, тъй като дамата видя, че ѝ се разминава безнаказано. В обществените си мрежи споделя, че няма какво да ѝ направи полицията и ще прави каквото си желае. Вече употребява бомбени и джихадистки закани. Тя тормози и доста други хора с изключение на мен, споделя, че ще убие и доста други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква визия какво тъкмо е предизвикало това държание. Тя се показва под името Нур Фатих и да твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата ”, изясни пред Нова инфлуенсърката. 

По думите ѝ постоянно въпросната жена я заплашва, че ще пристигна до Димитровград, където живее. „ Когато се оплаках служителят на реда се държеше безочливо, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с нелепости. Посъветва ме да си сменя номера и сметките в обществените мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще пристигна да простреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си разреша да си наема защита, колкото и да ми се желае. Вечер си пущам самолетен режим, тъй като не стопира да звъни, а когато подвигна, стартира да крещи. Експертизата по делото заключи, че е рискова за близките. Единственият вид е да влезе в клиника ”, споделя Ясмин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР