Преди появата на съвременната медицина, народите се опирали на други

...
Преди появата на съвременната медицина, народите се опирали на други
Коментари Харесай

Какво е Рейки?

Преди появяването на актуалната медицина, народите се опирали на други способи за лекуване. Те били постоянно свързани с билколечение или енергийно филтриране. Първото употребява билките като лековит инструмент, до момента в който второто се уповава на енергийната мощ като източник на излекуване.

Енергийните способи са по-малко познати на човечеството, защото се практикуват относително рядко. Пример за подобен необичаен способ е Рейки. Какво е Рейки и защо оказва помощ - вижте повече в идващите редове:

Рейки се счита за универсална сила, която ни заобикаля на всички места и се съдържа във всичко. Рейки е името на силата, само че и на лечението. Корените на този способ се зараждат в Тибет, само че за първи път се употребява от японеца Микао Усуи. Чрез неговите почитатели Рейки се популяризира из целия свят.

Специфичното на тази сила е, че тя може да бъде излъчена. На доктрина всеки човек може да се трансформира в проводник на Рейки. Преди това обаче би трябвало да бъде подтикван да отвори избран енергиен канал, посредством който да проводи силата.

Ако този вход е задействан, то тогава силата се предава единствено посредством досег. За да се реализира предаването, то просто един човек би трябвало да допре ръцете на различен и по този начин да се свържат на енергийно равнище. Ако обаче не сте подготвени да получите Рейки, вие ще го почувствате и сами ще се откажете преди същинския стадий на свързване.

 какво е рейки

Ползите на тази сила са основно балансиращи и психически. Рейки съумява да възвърне линията на салдото, където човек е благополучен, здрав, спокоен, обичан и в стадий на развиване. Освен на психическо равнище, Рейки се счита за лечебна сила, която е способна да излекува травмите и да заличи болката.

С нейна помощ може да се форсира доста възстановителния развой след контузия или друго физическо пострадване. Освен това, тази терапия намалява равнищата на стрес и тревога. Също по този начин Рейки намалява кръвното налягане в случаите на завишение.

Още едно основно преимущество е, че тази сила доста понижава болката след оперативна интервенция и генерално може да замести болкоуспокояващо средство.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР