Преди повече от 50 дни Пловдивско беше разтърсено от зловеща

...
Преди повече от 50 дни Пловдивско беше разтърсено от зловеща
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ TV: Бабата на убитата от любимия си в Пловдивско крупна арендаторка със смразяващи разкрития!

Преди повече от 50 дни Пловдивско беше разтърсено от злокобна вест. В дома си в село Бегово мъртва беше открита 21-годишната Красимира Куковска.

Майката на 2 - годишно дете и на 6 - месечно бебе била лишила живота си с въздушна пушка, прострелвайки се с палеца на крайници си в сърцето.
Това в началото беше обявено на медиите.

Единствено пловдивският екип на организация БЛИЦ продължи да рови, предизвикан от позвъняванията на близки и родственици, потресени от черната новина. Всички бяха безапелационни, че Красимира е радостно и жизнерадостно момиче, с проекти за живота и бъдещето си, със сериозен бизнес, завещан от починалите й родители и не би протегнала ръка на живота си.

Първоначално на разпит бе привикан 20-годишният Любомир Петров от прилежащото село Сухозем. Той е живеел с Красимира, имали са две деца. Седмица преди този момент младата жена го е изгонила. Отдавна не се разбирали.

В полицията младият мъж бил безапелационен, че намерил Красимира мъртва. При повторните разпити дни след гибелта на обичаната си, е направил признания, че двамата се скарали, той несъзнателно натиснал спусъка на въздушна пушка и умъртвил момичето. Любомир се снабди с обвиняване за ликвидиране по несъобразителност.

Никой от почернените родственици, близки и другари обаче не има вяра на това. БЛИЦ беседва с бабата на жертвата - Дочка Колева, която описа пред камерата ни ужасяващи елементи.

"На 11 септември ми се обади Любомир, сподели, че Краси се е гръмнала и затвори. Отидохме незабавно там, криминалистите към този момент бяха вътре, оттогава не знаем нищо по следствието. Чакаме да започва делото. За мен това е планувано през цялото време ликвидиране за да й вземат парите.

Седмица преди зверството внучката ми ми сподели, че са решили с Любомир да се разделят, само че да си останат другари, да си гледат децата и да си оказват помощ в земеделието ", споделя през сълзи потресената жена.

Красимира споделяла още с баба си, че е решила да постави завършек на връзката им, тъй като Любомир доста харчел, а не изкарвал пари. Момичето изгубило майка си преди години в злополука, а татко й умрял 1 година и 8 месеца след брачната половинка си. Имал хиляди декари земя, която отглеждал.

От тогава Красимира поела бизнеса на татко си, на Любомир правила доста скъпи дарове, сбирка от часовници, първокласни коли, непрестанни екскурзии.

"Любомир и брат му са знаели, че внучката ми е наследила от татко си огромно благосъстояние и добър аграрни бизнес, това е била и задачата им, да вземат парите и всичко.

Приживе татко й настояваше двамата да се разделят, споделяше й, че момчето не е за нея, само че тя не го послуша. Беше бременна. Аз чаках, че любовта ще я избави от тежката загуба на родителите й, само че я умъртви. Когато Любомир е умъртвил Красимира, първо е извикал в къщата майка си и татко си. Те са се обадили на персоналната лекарка на майка му, споделили, че на Краси й е прилошало.

Доктората, когато тръгнала да й бие инжекция, вдигнала блузата и видяла в гърдите на Краси дупчицата от патрон. Много се ядосала, развикала се и се обадила незабавно на 112. Как да не считам, че това ликвидиране е планувано от преди. Всичко е за пари. Когато се разделили, майка му на Любомир се обадила на Краси и я заплашила, че в случай че не се съберат още веднъж, ще я унищожи.

Още на погребението на шурей ми близки хора ми споделиха, че същата тази майка, която е отгледала дама синове нарушители, съветвала Любомир. Казвала: Заплоди Красимира и всичко ще е наше. Красимира е споделяла със зълва ми, че тези хора й поставят нещо в храната или водата, че по някакъв метод я омайват ", не стопира да плаче бабата.

Тя споделя с болежка още, че откогато Любомир е арестуван, двете невръстни деца са при майка му. Голямото си играело, само че дребното било тъжно. Само два пъти Дочка, която се пада прабаба на сирачетата, е имала достъп до тях, след това подобен й е бил неразрешен от фамилията на Любомир. Тя незнае какво се случва с банковите сметки на внучката й, нито къде са скъпите коли, които били паркирани пред дома й.

Болката не може да превъзмогне и първата братовчедка на жертвата. 22-годишната Марияна Вълева споделя, че с Краси са били доста близки, като сестри. "Тя ми споделяше, че той не и оказва помощ въобще, молеше мен за това. Казваше, че харчи доста пари и най-после ще стигнат до банкрут. Смятам, че това е изцяло съзнателно ликвидиране, споделя младото момиче, което е студентка и учи криминалистика.

Дочка Колева желае попечителсво над децата, желае да върне усмивката им и най-малко малко да компенсира неналичието на майчина милувка. Тя е безапелационна, че може да се грижи да децата и незабавно е подготвена да напусне работа.

"Искам правдивост. Очаквам обвиняването да се преквалифицира в съзнателно ликвидиране и този човек да си получи заслуженото. Искам правдивост от мое име, от името на децата, които изгубиха майчицата си и от името на всички близки, които изплакахме сълзите си и в никакъв случай повече няма да забележим моята красива и жизнерадостна внучка ", споделя още Дочка Колева.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР