Преди почти 8 години Райън Рейнолдс се ожени за Блейк

...
Преди почти 8 години Райън Рейнолдс се ожени за Блейк
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс за сватбата си с Блейк Лайвли: Огромна грешка - slava.bg

Преди съвсем 8 години Райън Рейнолдс се ожени за Блейк Лайвли. В ново изявление за „ Fast Company “ 43-годишният артист се връща обратно към 2012 година и споделя, че съществено съжалява за решението си да направи церемонията в някогашна робска ферма в Южна Каролина.

„ Това е нещо, за което и двамата съжаляваме. Няма по какъв начин да си го извиним. Това, което видяхме в началото, беше едно ужасно място за женитба. Това, което видяхме след това, беше място, което е издигнато върху една голяма покруса “, споделя звездата. Рейнолдс добавя, че двамата с Лайвли са се оженили още веднъж у дома няколко години по-късно.

Оттогава двамата артисти се концентрират върху битката против расовата дискриминация. Те подариха 1 млн. $ на организацията „ NAACP “ и постоянно дават обещание в обществените мрежи, че ще създадат всичко допустимо, с цел да трансформират света. „ Не можем да си представим да живеем в боязън цялостен живот. Срамуваме се, че в предишното сме си разрешили да не бъдем осведомени за систематичния расизъм по света “.

Рейнолдс и Лайвли изясняват, че се пробват да отгледат децата си по напълно друг метод от този, по който те са били възпитавани. „ Говорим им за стандарти, недовиждане и нашите лични неточности “, споделят звездите. Според тях, това е най-малкото, което може да се направи, с цел да се уважи паметта на Джордж Флойд, Ахмауд Арбери, Бреона Тейлър, Ерик Гарнър и всички чернокожи, които са изгубили живота си поради расата си.

Райън неотдавна сътвори и организацията „ Group Effort “, която ще се опита да се бори против расовата дискриминация и неравенството във филмовата промишленост.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР